Хотели в България
Хотели на море
Home  |  Add hotel  |  Edit hotel  |  Advertise  |  Contact us
Search for hotel
Search by keyword

VIP offers

Diana Palace hotel
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Yambol
 
Hotel Merkuri

Yambol
 
Hotel Bansko SPA
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Bansko
 
all offers »
Хотел Casa Volley  - Дряново

Recomended

Hotel Atan Bansko
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Bansko
 
Hotel Orphey
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Bansko
 
Hotel Ambaritsa
Hotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Gorna Oryahovitsa
 
all offers »

Декларация за поверителност

Декларация за поверителност и защита на личните данни

Запознавайки се с настоящата Декларация за поверителност, потребителите, които са публикували информация за обект за настаняване, изрично се съгласяват предоставените от тях лични данни да бъдат обработвани от Rest.bg.

Всички доброволно предоставени от потребителя лични и други данни, които го идентифицират в процеса на ползване на услугите, които предоставя сайтът, се съхраняват, обработват и използват от Rest.bg само за целите на поддръжка на определени функционалности на сайта.

Rest.bg използва coocies за да подобри качеството на предоставяните услуги, но не записва в тях никаква лична информация за потребителя. Ако желаете, можете напълно да деактивирате "coociesте" чрез индивидуалните опции на вашия браузър. Това по никакъв начина няма да Ви попречи да ползвате сайта.

Rest.bg потвърждава, че няма да предоставя на трети лица, лични данни на потребителя с рекламни цели, без негово изрично съгласие.

Rest.bg може да споделя с трети страни определени части обобщена, нелична информация, като например броя потребители, които са търсили определена дума, или броя потребители, които са кликнали върху конкретна реклама. Тази информация не идентифицира потребителя лично.

Rest.bg си запазва правото да използва IP адресите на потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Защита на информацията

Ние предприемаме съответните мерки за сигурност, за да предотвратим неупълномощен достъп, промяна, разкриване или унищожаване на информацията. Мерките включват вътрешни проверки на практиките ни за събиране, съхранение и обработка на данни, както и на мерките ни за сигурност, включително физически такива с цел предотвратяването на неупълномощен достъп до системите, на които съхраняваме лична информация.

Промени в тази Декларация за поверителност

Моля, обърнете внимание, че тази Декларация за поверителност може да се променя периодично. Ние няма да ограничим правата ви без вашето изрично съгласие и очакваме повечето от тези промени да са незначителни. Въпреки това на тази страница ще публикуваме всички промени в Декларацията за поверителност, а ако те са значителни, ще използваме още по-явен начин на известяване (включително уведомяване по електронна поща за някои услуги).

Ако имате допълнителни въпроси или забележки във връзка с тази Декларация за поверителност, моля,  свържете се с нас   по всяко време.


From:
To:
 
Хотел Болярски - Велико Търново
 
 
Rest.bg © 2010 Всички права запазени
Общи условия за ползване  |  Декларация за поверителност
Boriana Group  |  Автомобилни гуми  |  Електронен магазин  |  Уеб дизайн  |  Проект България  |  Енергоспестяващи крушки  |   Tурско кафе