Хотели в България
Хотели на море
Търси Хотел
Търси с ключова дума

ВИП оферти

Хотел Диана Палас
Хотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в България
Ямбол
 
Хотел Вега
Хотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в България
София
 
Хотел Меркурий

Ямбол
 
Виж всички оферти »

Детски стоки и играчки
VipBebe.net


Хотел Casa Volley  - Дряново

Препоръчани

Фамил Хотел
Хотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в България
Банско
 
Кемпински Хотел Гранд Арена
Хотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в България
Банско
 
Хотел Диана Палас
Хотелите в БългарияХотелите в БългарияХотелите в България
Ямбол
 
Виж всички оферти »

Общи условия за ползване на сайта

Rest.bg  е информационен туристически портал, който е разработен с цел да служи като ориентир на всеки, който желае да преоткрие красотата на България.
Rest.bg представлява електронен каталог на хотелите и местата за настаняване в България. Информацията е категоризирана по местоположение, вид туризъм, регион, забележителности.

За да използвате портала не е необходимо да бъдете регистриран потребител. Ако желаете да добавите информация за хотел е необходимо да предоставите валиден имейл и вашите имена. На този мейл ще получите код за достъп, с който ще можете впоследствие да променяте информацията за въведения от вас хотел.

Информацията за обекти за настаняване се предоставя и управлява от собственици на обекти за настаняване и техни представители, при което се декларира, че тя е вярна, точна и актуална. Екипът на Rest.bg не носи отговорност за актуалността, точността и пълнотата на информацията.

Rest.bg няма отношение в контакта и договореностите между турист и собственик на обект за настаняване. Вие, като потребител на сайта Rest.bg, нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в Rest.bg

Rest.bg си запазва правото да премахва регистрирани от клиентите обекти за настаняване в случай на злоупотреба или умишлено предоставени данни с невярно съдържание.

Собствениците на Rest.bg не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на сайта.

Всеки потребител на Rest.bg е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от Rest.bg

Администраторите на сайта имат правото да променят или изтриват публикувани от потребителите материали.

Вие не можете да използвате информация (текст или изображение) от Rest.bg без изрично писмено позволение от опълномощен представител на Rest.bg


Rest.bg има право да поставя на страниците на сайта реклами или банери. Някои рекламодатели използват cookies за да запазват определена информация. Rest.bg не контролира и не отговаря за ползването на cookies от трети лица.
Rest.bg не носи отговорност за преките или косвени вреди, нанесени при използване на сайтове на рекламодатели или трети лица. Rest.bg не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, принадлежащи на собствениците на обектите за настаняване или рекламодателите.

Условията за ползване на сайта могат да се променят по всяко време, като всички изменения влизат в сила с публикуването им в Rest.bg


Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.
От:
До:
 
Хотел Болярски - Велико Търново
 
 
Rest.bg © 2010 Всички права запазени
Общи условия за ползване  |  Декларация за поверителност
Boriana Group  |  Автомобилни гуми  |  Електронен магазин  |  Уеб дизайн  |  Проект България  |  Енергоспестяващи крушки  |   Tурско кафе