Хотели в България
Хотели на море
Home  |  Add hotel  |  Edit hotel  |  Advertise  |  Contact us
Search for hotel
Search by keyword

VIP offers

Diana Palace hotel
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Yambol
 
Hotel Vega
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Sofia
 
Hotel Bansko SPA
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Bansko
 
all offers »
Хотел Casa Volley  - Дряново

Recomended


Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Kostenets
 
Hotel Plaza Бургас
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Burgas
 
Grand Hotel Bansko
Hotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in BulgariaHotels in Bulgaria
Bansko
 
all offers »

Общи условия за ползване на сайта

Rest.bg  е информационен туристически портал, който е разработен с цел да служи като ориентир на всеки, който желае да преоткрие красотата на България.
Rest.bg представлява електронен каталог на хотелите и местата за настаняване в България. Информацията е категоризирана по местоположение, вид туризъм, регион, забележителности.

За да използвате портала не е необходимо да бъдете регистриран потребител. Ако желаете да добавите информация за хотел е необходимо да предоставите валиден имейл и вашите имена. На този мейл ще получите код за достъп, с който ще можете впоследствие да променяте информацията за въведения от вас хотел.

Информацията за обекти за настаняване се предоставя и управлява от собственици на обекти за настаняване и техни представители, при което се декларира, че тя е вярна, точна и актуална. Екипът на Rest.bg не носи отговорност за актуалността, точността и пълнотата на информацията.

Rest.bg няма отношение в контакта и договореностите между турист и собственик на обект за настаняване. Вие, като потребител на сайта Rest.bg, нямате право да претендирате за претърпени вреди и/или пропуснати ползи заради решение, което сте взели, повлиявайки се от информация, която сте прочели в Rest.bg

Rest.bg си запазва правото да премахва регистрирани от клиентите обекти за настаняване в случай на злоупотреба или умишлено предоставени данни с невярно съдържание.

Собствениците на Rest.bg не носят отговорност за каквито и да било вреди, възникнали в следствие от ползване или невъзможност за ползване на сайта.

Всеки потребител на Rest.bg е длъжен да се запознае и спазва общите условия за използване на услугите и информационните материали, предоставяни от Rest.bg

Администраторите на сайта имат правото да променят или изтриват публикувани от потребителите материали.

Вие не можете да използвате информация (текст или изображение) от Rest.bg без изрично писмено позволение от опълномощен представител на Rest.bg


Rest.bg има право да поставя на страниците на сайта реклами или банери. Някои рекламодатели използват cookies за да запазват определена информация. Rest.bg не контролира и не отговаря за ползването на cookies от трети лица.
Rest.bg не носи отговорност за преките или косвени вреди, нанесени при използване на сайтове на рекламодатели или трети лица. Rest.bg не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, принадлежащи на собствениците на обектите за настаняване или рекламодателите.

Условията за ползване на сайта могат да се променят по всяко време, като всички изменения влизат в сила с публикуването им в Rest.bg


Приложимо право е българското. Възникналите спорове се решават по пътя на преговорите и взаимните отстъпки, а когато това се окаже невъзможно, спорът се отнася за решаване пред Арбитражния съд на Българската търговско промишлена палата съобразно неговия Правилник за дела, основани на арбитражни споразумения.
From:
To:
 
Хотел Болярски - Велико Търново
 
 
Rest.bg © 2010 Всички права запазени
Общи условия за ползване  |  Декларация за поверителност
Boriana Group  |  Автомобилни гуми  |  Електронен магазин  |  Уеб дизайн  |  Проект България  |  Енергоспестяващи крушки  |   Tурско кафе